Search

Creamy Cupcake Raspberry

Bekijk het recept voor Creamy Cupcake Raspberry

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 350 g - 35% Eieren
  • 300 g - 30% Olie
  • 225 g - 22.5% Water ong.

Topping

  • 500 Crème au beurre
  • 50 Frambozenaroma

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
  • Afwegen: ong. 90 gram, afhankelijk van de maat van de cup
  • Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃
  • Opkloppen: De Crème au beurre samen met de frambozenaroma luchtig kloppen tot een luchtige frambozencrème
  • Afwerken: na afkoelen een rozet frambozencrème opspuiten

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen