Search

Creamy Bricks – Vanilla Pear Hazelnut

Bekijk het recept voor Creamy Bricks - Vanilla Pear Hazelnut

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 800 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 280 g - 35% Eieren
  • 240 g - 30% Olie
  • 180 g - 22.5% Water
  • 200 g - 25% Gebroken Hazelnoten

Marsepein-botercrème

  • 150 g Roomboter
  • 100 g Marsepein

Vruchtenvulling

  • 500 g Bakvaste fruitvulling peer ong.

Victoriabeslag

  • 100 g Amandelschaafsel
  • 200 g Suiker

Recept werkwijze

  • Bovengenoemde receptuur is geschikt voor een aluminium bakvorm van 60 x 20 x 5 cm
  • Cake:
    Meng alle ingrediënten voor het cakebeslag, behalve de hazelnoten, tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de hazelnoten door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan. Smeer de bakvorm in en breng het cakebeslag in een gelijkmatige laag aan in de bakvorm
  • Vulling:
    Maak de Marsepein-botercrème aan. Draai de roomboter luchtig en voeg de marsepein toe. Meng tot een mooie gladde spuitbare massa is ontstaan. Spuit banen of doppen op de cakemassa zodat een goede verdeling ontstaat
  • Breng vervolgens de perenvulling aan binnen de aangebrachte verdeling
  • Verdeel het amandelschaafsel over het gevulde bakblik, doe dit vervolgens ook met de suiker
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 180℃
  • Afwerken: na afkoelen de plaatcake in gewenste grootte snijden

Delen