Cranberrybrood

Bekijk het recept voor Cranberrybrood op basis van PROSON LUXE GOURMAND RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 1500 g - 15% PROSON LUXE GOURMAND RSPO-SG
  • 700 g - 7% Gist
  • 500 g - 5% Suiker
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 5000 g - 50% Water ong.

Vulling

  • 4000 g - 40% Cranberry's

Recept werkwijze

Kneed van alle ingrediënten een soepel en goed afgekneed deeg. Meng na het kneden direct de cranberries er voorzichtig onder

Deegtemperatuur: ong. 26 °C

Afwegen: ong. 800 gram

Bolrijs: ong. 15 minuten

Maak de deegstukken lang en leg deze in de bakvormen

Narijs: ong. 80 minuten op 30°C en 80% vocht

Bakken: Strijk broden net voor bakken in met eistrijksel. Ong. 40 minuten op 220°C

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen