Ciabatta Mini

Bekijk het recept voor Ciabatta Mini met PROSON KROKANT MALT RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 180 g - 1.8% Zout
  • 170 g - 1.7% Gist
  • 100 g - 1% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 100 g - 1% Olijfolie
  • 7500 g - 75% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Laatste 20% water geleidelijk toevoegen en afkneden.

Deegtemperatuur: ong. 26℃.

Bulkrijs: ong. 90 minuten.

Afwegen: ong. 1800 gram voor 30 stuks.

Verdelen en NIET opbollen.

Narijs: ong. 20 minuten.

Bakken: ong. 22 minuten bij 230℃ met stoom.