Chocolade Biscuit

Chocolade biscuit is zeer geschikt om allerlei vullingen te dragen en vormt de basis van een geweldig assortiment cake en banket. Van traditionele cake tot luxe banket met een lekkere chocolade smaak. Chocolade biscuit wordt gemaakt met CREDI BISCUIT.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% CREDI BISCUIT
  • 8000 g - 80% Eieren
  • 1000 g - 10% Water ong.
  • 750 g - 7,5% Cacaopoeder

Recept werkwijze

Weeg alle grondstoffen af en doe deze in een mengkom. Voeg eerst de vloeistoffen toe

Opkloppen: meng alle grondstoffen, eerst 1 minuut in eerste versnelling dan 8 minuten in hoge versnelling. Vul de ingesmeerde vormen met het beslag

Bakken: ong. 18 tot 20 minuten op 190°C-210°C

Laat afkoelen en werk verder af volgens eigen creatieve ideeën

Extra informatie

De hoeveelheid cacaopoeder kan aangepast worden naar eigen smaak