Briochejes

Bekijk het recept voor Briochejes op basis van SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7000 g - 70% Bloem (eiwitrijk)
  • 3000 g - 30% SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG
  • 700 g - 7% Gist
  • 150 g - 1.5% Zout
  • 2000 g - 20% Eieren
  • 3000 g - 30% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Ong. 3 minuten in de 1e versnelling en ong. 8-12 minuten in de 2e versnelling

Deegtemperatuur: ong. 30℃

Bulkrijs: ong. 90 minuten en na 45 minuten een doorslag geven

Afwegen: Deegstukken van ong. 1800 gram

Modelleren: Verdelen en opbollen

Narijs: ong. 75 minuten bij 32ºC. Voor het beste resultaat eerst een nacht, verdeeld en opgebold op de bakplaat, in de koelkast zetten (afgedekt onder plastic). Uit de koelkast halen en op bakkerijtemperatuur laten komen. Dan de narijs laten ingaan. Wilt u de koelkast overslaan, dan zult u de narijs moeten verlengen

Bakken: ong. 12 minuten op 200℃. Roterend bakken ong. 12 minuten op 180℃