Berliner Bollen (PROSON LUXE AU BEURRE, CREDI CREME AUTHENTIQUE)

De lekkerste Berliner Bollen van gefrituurd gistdeeg, gevuld met heerlijke banketbakkersroom. Ideaal voor bij de luxe brunch of voor moederdag! Gemaakt met PROSON LUXE AU BEURRE en CREDI CREME AUTHENTIQUE.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

Decoratie

  • Bloemsuiker

Recept werkwijze

Voorbereiden - Zet de frituurolie klaar

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: Deegstukken afwegen van 1600 gram

Bolrijs: ong. 20 minuten

Deegstukken verdelen en opbollen. Leg de deegstukken op een doek

Narijs: ong. 80 minuten op 30℃ en 80% vocht

Bakken: ong. 4 minuten in de frituurolie. Vervolgens omdraaien en nogmaals ong. 4 minuten bakken.

Vulling: Maak voor de vulling banketroom aan met CREDI CREME AUTHENTIQUE

Afwerken: Snij de afgekoelde berliner bollen door en vul ze met CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE. Bestrooi de berliner bollen met bloemsuiker