Zonnepit Broodjes
Bekijk het recept voor Zonnepit Broodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
 - 5000 g - 50% VITASON ZONNEPIT (50%)
 - 500 g - 5% Gist
 - 400 g - 4% PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG
 - 5400 g - 54% Water ong.
 
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een soepel en goed afgekneed deeg
 - Deegtemperatuur: ong. 26℃
 - Afwegen: 1600 gram voor 30 stuks
 - Bolrijs: ong. 15 minuten, daarna verdelen/opbollen
 - Decoreren: Deegstukken bevochtigen en decoreren met zonnebloempitten
 - Narijs: ong. 60 minuten op 30° C en 80% vocht
 - Bakken: ong. 10 minuten op 250℃ met stoom