Zoete Dipsticks

Zoete Dipsticks op basis van Broer Wellingtonspijs en Credi Crème Patissiere Authentique.

Ingrediëntenlijst

Amaretto dip:

Koeksticks:

  • 700 g Bloem (eiwitrijk)
  • 10 g Bakpoeder
  • 400 g BROER AMANDEL WELLINGTONSPIJS
  • 200 g Bruine Basterdsuiker
  • 90 g Roomboter
  • 300 g Eieren
  • 150 g Pistachestukjes
  • 150 g Hazelnootstukjes

Recept werkwijze

  • Maak de Amaretto dip:
    Meng alle ingrediënten tot een hangende saus.
  • Maak de Koeksticks:
    Meng als eerste het bakpoeder door de bloem.
    Meng als tweede de Broer Amandel Wellingtonspijs, bruine basterdsuiker en roomboter door elkaar,
    Meng vervolgens hier het bloem-bakpoedermengsel en de eieren door heen en als laatste de pistache- en hazelnootstukjes.
    Laat het deeg voldoende opstijven in de koeling.
  • Rol het deeg uit op een dikte van ca. 10 mm.
    Snijd hier stroken van 1 x 15 cm. en leg deze op bakplaten.
    Bak dit in ca. 14 minuten op 180°.
  • Presenteer de afgekoelde koeksticks samen met de Amaretto dip.

Naar een idee van Edwin Prins.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest