Witte Chocolade Kruimel Bars
Witte Chocolade Kruimel Bars op basis van Credi Sloffenmix, Broer Amandelspijs KK en Credi Crème Patissière Authentique.
Ingrediëntenlijst
Bodem:
- 500 g Credi Sloffenmix
- 200 g Roomboter
- 20 g Eieren
Vulling:
- 3000 g BROER AMANDELSPIJS KK
- 600 g Witte Chocolade
- 300 g Roomboter
Kruimels:
- 400 g CREDI SLOFFENMIX
- 150 g Roomboter
- 30 g CREDI CRÈME PATISSIÈRE AUTHENTIQUE
Bakvormen:
- 2 plaatcake bakvormen van 20 x 60 cm
Recept werkwijze
- Bodem:
Meng alle grondstoffen tot een zetdeeg en laat dit bij voorkeur een nacht rusten in de koelkast. - Rol het deeg uit op 3.5 mm. dikte en fonceer hier beide bodems van de plaatcake bakvormen mee, ca. 240 gram deeg per bakvorm.
- Vulling:
Smelt de roomboter samen met de witte chocolade en meng dit door de Broer Amandelspijs KK.
Verdeel het egaal over beide bodems van de twee plaatcake-bakvormen. - Kruimels:
Meng de Credi Sloffenmix met de Credi Crème Patissière Authentique en voeg de boter toe.
Draai langzaam tot er een mooie fijne kruimels ontstaan.
Strooi vervolgens ca. 190 gram kruimels over iedere gevulde plaatcake bakvorm. - Bakken: ca. 35 minuten op 180°C.
- Los de bakvormen nadat deze voldoende zijn afgekoeld.
- Snijden in bars van 5 x 10 cm (2 x 24 stuks) en presenteren.