Wit Vloerbrood (Crème Supersoft au Levain)
Bekijk het recept voor Wit Vloerbrood met Crème Supersoft au Levain.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
 - 200 g - 2% Creme supersoft au levain
 - 200 g - 2% Gist
 - 150 g - 1.5% Zout
 - 5500 g - 55% Water
 
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en glad deeg.
 - Deegtemperatuur: ca. 26°C.
 - Afwegen: deegstukken van ca. 900 gram voor grote broden en opbollen.
 - Voorrijs: ca. 40 minuten.
 - Opmaken als vloerbrood, naar wens lang of rond. Leg de deegstukken op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten.
 - Narijs: ca. 60 minuten.
 - Bakken: ca. 35 minuten bij 235°C met stoom.