Volkoren Baguettes
Bekijk het recept voor Volkoren Baguettes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Volkoren meel
- 170 g - 1.7% Zout
- 300 g - 3% Gist
- 300 g - 3% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 300 g - 3% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
- 100 g - 1% Suiker
- 6200 g - 62% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 27°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 350 gram en opbollen/oppunten.
- Voorrijs: ca. 15 minuten.
- eventueel decoreren naar keuze en op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen.
- Narijs: ca. 60 minuten.
- Bakken: ca. 25 minuten bij 235°C met stoom.
- Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
- Opmaken als baguettes