Bakker-Allard3-1024x640-1

Volkoren Baguettes

Bekijk het recept voor Volkoren Baguettes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Volkoren meel
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 300 g - 3% Gist
  • 300 g - 3% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 300 g - 3% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
  • 100 g - 1% Suiker
  • 6200 g - 62% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 27°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 350 gram en opbollen/oppunten.
  • Voorrijs: ca. 15 minuten.
  • eventueel decoreren naar keuze en op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen.
  • Narijs: ca. 60 minuten.
  • Bakken: ca. 25 minuten bij 235°C met stoom.
  • Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
  • Opmaken als baguettes

Delen