Search
Week-van-de-Cake2_1200x750

Vlaaien (CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE)

Bekijk het recept voor Vlaaien (CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 4200 g - 42% Fruit vulling naar eigen keuze

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en glad deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26 graden
  • Afwegen: Deegstukken van 275 gram (26 cm doorsnede vlaaipan) en opbollen
  • Bolrijs: ong. 30 minuten
  • Opkloppen: CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE ong. 5 minuten in de 3e versnelling opkloppen met het water
  • Uitrollen op stand 10-5 van de uitrolmachine, kwartslag draaien en vervolgens uitrollen tot 3-2
  • Vlaaipannen fonceren met deeg, laagje gele room aanbrengen en vruchtenvulling hierbovenop. Eventueel raster op de vlaai aanbrengen
  • Narijs: ong. 35 minuten
  • Bakken: ong. 25 minuten bij 220℃

Extra informatie

Door het hoge percentage vulling is het zoutpercentage op de droge stof beneden de 1,5%

Delen