Vitason Pro DM Busbrood
Bekijk het recept voor Vitason Pro DM Busbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 5000 g - 50% VitaSon Pro Dm
- 220 g - 2.2% Gist
- 5700 g - 57% Water ca.
Decoratiemix
- 250 g - 2.5% Sesamzaad
- 250 g - 2.5% Lijnzaad
- 250 g - 2.5% Zonnebloempitten
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 900 gram en opbollen.
- Voorrijs: ca. 40 minuten.
- decoreren met mix van Sesamzaad/Lijnzaad/Zonnebloempitten en in bakblikken leggen.
- Narijs: ca. 75 minuten.
- Voor het bakken éénmaal insnijden (zie foto).
- Bakken: ca. 35-40 minuten bij 225°C.
- Opmaken als busbrood