Bakker-Allard3-1024x640-1

Tulband Cake

Maak dit heerlijke recept met Credin Cake Choco Extra Dark.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 3500 g - 35% Eieren
  • 3000 g - 30% LIQUISHORT CAKE RSPO-SG
  • 2200 g - 22% Water

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 1 minuut in lage versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de hoge versnelling
  • Afwegen: Vul de vorm voor 2/3 met de chocoladecake
  • Bakken: ong. 45 minuten bij 175℃-190℃
  • Afwerken: na afkoeling overgieten met een ganache en versieren naar wens

Extra informatie

Dit cakebeslag is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest