Search

Sweet 60 Taartje

Proef onze inspiratie in de vorm van het Sweet 60 taartje! Het Sweet 60 taartje is gemaakt volgens een inspirerende receptuur met een bijzondere smaakcombinatie van karamel en zeezout. Bestel de Sonneveld en Callebaut grondstoffen en decoraties met korting via uw grossier of één van onze vertegenwoordigers.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 1750 g - 35% Olie
  • 1500 g - 30% Heel ei
  • 1125 g - 22.5% Water ong.

Vulling

  • 750 g - 15% Bakvaste Witte chocoladechunks
  • 750 g - 15% Caramel blokjes (Bakkersmaatje)

Decoratie

  • Crème D'ell Artigiano Bianco
  • Caramel fill
  • Wit chocoladeschaafsel
  • Zeezout flakes
  • Gezouten Caramel Crispearls

Recept werkwijze

  • Verwerken: Meng alle grondstoffen door elkaar en draai 3 minuten in de eerste versnelling. Krab de bekken bij en draai vervolgens nog 2 minuten in de tweede versnelling. Direct daarna de vulling doordraaien
  • Weeg ong. 500 gram beslag in een taartpan met een diameter van 20 cm
  • Bakken: ong. 30 minuten op 160℃
  • Afwerken: 1) Na het afkoelen de chocoladecake overgieten met de Crème D'ell Artigiano Bianco en het taartje voorzien van strepen karamel zoals op de afbeelding weergegeven
  • 2) Decoreer verder met zeezout flakes, wit chocoladeschaafsel en Gezouten Caramel Crispearls. Decoreer het taartje voordat de Creme D'ell Artigiano Bianco volledig is uitgehard, zodat de decoratie zich goed hecht

Extra informatie

Dit taartje is ontwikkeld in samenwerking met Callebaut grondstoffen en decoraties. Artikelnummers: CEF-CC-CARAMEL-W97 Gezouten Caramel Crispearls (Callebaut) V00-OH35-ITWNV-T06 Crème D'ell Artigiano Bianco (Callebaut) 085626501250 Credin Cake Choco Extra Dark (Sonneveld)

Delen