Suikerbrood (PROSON LUXE AU BEURRE)

Smakelijk suikerbrood op basis van PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG. U kunt het suikerbrood voor het bakken instrijken met doreerei. Vervolgens insnijden en suikerparels in de snede leggen.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 3000 g - 30% Suiker P4

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Weeg evenveel deegstukjes af als het aantal broden dat gemaakt wordt. Deze deegstukjes zullen als deksel dienen
  • Meng voorzichtig de suikerparels door het deeg
  • Bulkrijs: ong. 15 minuten
  • Weeg het aantal deegstukken af
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Modelleren: Doe de deegstukjes rond de deegstukken en bol voorzichtig op. Leg de deegstukken op bakplaten of in Vormen:8
  • Narijs: ong. 80 minuten op 30℃ en 85% vocht
  • Instrijken met doreerei. Insnijden en suikerparels in de snede leggen
  • Bakken: ong. 40 minuten op 220°-190℃

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest