Steengemalen-Volkoren-Stokbrood

Steengemalen Volkoren Stokbrood

Dit is een recept voor Steengemalen Volkoren Stokbrood.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen 4 minuten in de eerste versnelling en kneed 8 minuten in de tweede versnelling. Was het inwaswater bij aan het einde van de kneedtijd.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C
  • Bulkrijs: ca. 90 minuten
  • Afwegen: Weeg deegstukken af van ca. 340 gram en punt deze op.
  • Puntrijs: ca. 20 minuten
  • Opmaken als stokbrood en tussen geplooide deegkleedjes leggen.
  • Narijs: ca. 45 minuten
  • Leg de gerezen stokbroden op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten en snij de stokken zoals gewenst.
  • Bakken: ca. 24 minuten op 240°C met stoom.

Extra informatie

Receptuur ontwikkeld door Meester Boulanger Daan Hesseling, lid Nederlands Boulangerie Team.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest