Sonnibatta Bieslook

Bekijk het recept voor Sonnibatta Bieslook

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 6000 g - 60% Bloem (eiwitrijk)
  • 4000 g - 40% CREATIONS SUNFLOWER
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 200 g - 2% Gist
  • 100 g - 1% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 400 g - 4 % Olijfolie
  • 50 g - 0.5 % Gedroogde bieslook
  • 6300 g - 63% Water ong.

Decoratie

  • 300 g - 3% Roggebloem

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Bulkrijs: ong. 90 minuten
  • Weeg 1.650 gram af per 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Decoreren: Alleen decoreren met zonnebloempitten aan de onderkant en bovenop bestrooien met roggebloem. Eventueel na het opzetten op de plaat licht bestrooien met karweizaad.
  • Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃ met stoom

Variatiemogelijkheden

CreationS premixen zijn de doseren tussen de 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruim.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest