Search

Sonnibatta Bieslook

Bekijk het recept voor Sonnibatta Bieslook

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 6000 g - 60% Bloem (eiwitrijk)
  • 4000 g - 40% CREATIONS SUNFLOWER
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 200 g - 2% Gist
  • 100 g - 1% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 400 g - 4 % Olijfolie
  • 50 g - 0.5 % Gedroogde bieslook
  • 6300 g - 63% Water ong.

Decoratie

  • 300 g - 3% Roggebloem

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Bulkrijs: ong. 90 minuten
  • Weeg 1.650 gram af per 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Decoreren: Alleen decoreren met zonnebloempitten aan de onderkant en bovenop bestrooien met roggebloem. Eventueel na het opzetten op de plaat licht bestrooien met karweizaad.
  • Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃ met stoom

Variatiemogelijkheden

CreationS premixen zijn de doseren tussen de 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruim.

Delen