Sonnibatta Bieslook
Bekijk het recept voor Sonnibatta Bieslook
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 6000 g - 60% Bloem (eiwitrijk)
- 4000 g - 40% CREATIONS SUNFLOWER
- 170 g - 1.7% Zout
- 200 g - 2% Gist
- 100 g - 1% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 400 g - 4 % Olijfolie
- 50 g - 0.5 % Gedroogde bieslook
- 6300 g - 63% Water ong.
Decoratie
- 300 g - 3% Roggebloem
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Bulkrijs: ong. 90 minuten
- Weeg 1.650 gram af per 30 stuks
- Bolrijs: ong. 15 minuten
- Decoreren: Alleen decoreren met zonnebloempitten aan de onderkant en bovenop bestrooien met roggebloem. Eventueel na het opzetten op de plaat licht bestrooien met karweizaad.
- Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃ met stoom