Search

Smaakvol Beschuit Naturel en Hartig

Smaakvol Beschuit Naturel en Hartig op basis van Smaakvolmix, QS Luxe Platinum Volkoren, Sonextra Marinade Green Herbs en Sonextra Marinade Pomodori.
Stuks 120

Ingrediëntenlijst

Naturel:

  • 875 g -35% Bloem (eiwitrijk)
  • 875 g - 35% Volkorenmeel
  • 750 g - 30% PREMIX SMAAKVOL
  • 375 g QS LUXE PLATINUM VOLKOREN
  • 125 g - 5% Gist
  • 125 g - 5% Blanke Stroop
  • 75 g - 3% Gluten
  • 50 g - 2% Suiker
  • 37,5 g - 1,5% Zout
  • 1450 g - 58% Water ca.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Weeg deegstukken af van 2000 gram (30 stuks) en opbollen.
  • Bolrijs ca. 5 minuten.
  • Verdelen en opbollen, eventueel de zijkanten door de zonnebloempitten rollen en direct op bakplaten plaatsen.
  • Tussenrijs ca. 5 minuten.
  • Plat drukken en daarna de gesmeerde beschuitdoppen erover zetten.
  • Bakken als 3 van de 4 gaatjes in de beschuitdoppen zijn vol gerezen (ca. 70 minuten).
  • Bakken ca. 10 minuten op 260°C.
  • Na het bakken direct de beschuitdoppen verwijderen.
  • De afgekoelde beschuitbollen doormidden snijden.
  • De beschuiten kleuren/drogen bij 200°C.
    Hierna zijn de naturel beschuiten klaar.
  • Voor hartig beschuit de naturel beschuiten insmeren met Sonextra Marinade Green Herbs en/of Sonextra Marinade Pomodori.
  • Nog ca. 10 minuten terug in de oven van 200°C.
    Hierna zijn de hartige beschuiten klaar.

Tip:

Ook lekker zonder beleg als tussendoortje.

Delen