Smaakvol Beschuit Naturel en Hartig

Smaakvol Beschuit Naturel en Hartig op basis van Smaakvolmix, QS Luxe Platinum Volkoren, Sonextra Marinade Green Herbs en Sonextra Marinade Pomodori.
Stuks 120

Ingrediëntenlijst

Naturel:

  • 875 g -35% Bloem (eiwitrijk)
  • 875 g - 35% Volkorenmeel
  • 750 g - 30% PREMIX SMAAKVOL
  • 375 g QS LUXE PLATINUM VOLKOREN
  • 125 g - 5% Gist
  • 125 g - 5% Blanke Stroop
  • 75 g - 3% Gluten
  • 50 g - 2% Suiker
  • 37,5 g - 1,5% Zout
  • 1450 g - 58% Water ca.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Weeg deegstukken af van 2000 gram (30 stuks) en opbollen.
  • Bolrijs ca. 5 minuten.
  • Verdelen en opbollen, eventueel de zijkanten door de zonnebloempitten rollen en direct op bakplaten plaatsen.
  • Tussenrijs ca. 5 minuten.
  • Plat drukken en daarna de gesmeerde beschuitdoppen erover zetten.
  • Bakken als 3 van de 4 gaatjes in de beschuitdoppen zijn vol gerezen (ca. 70 minuten).
  • Bakken ca. 10 minuten op 260°C.
  • Na het bakken direct de beschuitdoppen verwijderen.
  • De afgekoelde beschuitbollen doormidden snijden.
  • De beschuiten kleuren/drogen bij 200°C.
    Hierna zijn de naturel beschuiten klaar.
  • Voor hartig beschuit de naturel beschuiten insmeren met Sonextra Marinade Green Herbs en/of Sonextra Marinade Pomodori.
  • Nog ca. 10 minuten terug in de oven van 200°C.
    Hierna zijn de hartige beschuiten klaar.

Tip:

Ook lekker zonder beleg als tussendoortje.

Delen