Schots Ruitje Wit

Bekijk het recept voor Schots Ruitje Wit

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100 % Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7 % Zout
  • 500 g - 5 % Gist
  • 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
  • 5200 g - 52 % Water ong.
  • 1500 g - 15 % SONGRAN MALTED
  • 1500 g - 15 % Water voor inweken SONGRAN MALTED

Recept werkwijze

  • Voorweken - SONGRAN MALTED ong. 30 minuten voorweken met handwarm inweek water
  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: voor 30 stuks 1200 gram
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • een Schots Ruitje wordt gebakken in een vierkante pie-plate met 9 bolletjes van 40 gram elk
  • Narijs: ong. 85 minuten
  • Bakken: ong. 10 minuten bij 255℃
  • Verdelen/opbollen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest