Pompoenbroodjes Picanto

Bekijk het recept voor Pompoen Picanto

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50 % Bloem
  • 5000 g - 50 % VITASON POMPOEN (50%)
  • 400 g - 4 % Gist
  • 200 g - 2 % SONPLUS KROKANT SUPER
  • 5500 g - 55 % Water ong.

Vulling

  • 1000 g - 10% Paprikareepjes
  • 1000 g - 10% Uienblokjes

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, de vulling direct meedraaien door het deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Afwegen: ong. 1800 gram en opbollen.
  • Bolrijs: ong. 10 minuten.
  • Verdelen: Alleen verdelen.
  • Decoreren naar wens.
  • Narijs: ong. 65 minuten.
  • Bakken: ong. 15 minuten bakken bij 240℃ met stoom.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest