Plaatfocaccia
Krijgen we een mooie zomer? Dan kunt u heerlijke barbecue producten verkopen. Speciaal voor u als bakker heeft Sonneveld inspirerende recepten voor de zomer, o.a. voor bij de barbecue. Hiermee kunt u nieuwe ideeën opdoen om uw klanten te verrassen.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 2100 g - 70% Bloem
- 900 g - 20% CREATIONS MEDITERRANEAN
- 300 g - 10% SONEXTRA SHORTENING CLEAN LABEL RSPO-SG
- 60 g - 2% Gist
- 51 g - 1.7% Zout
- 1800 g - 60% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: 26℃
- Deegrust: Het deeg 30 minuten laten rusten
- Het deeg uitrollen op een dikte van ong. 7 ⌀ 10 mm en een bakplaat volledig beleggen. Het deeg in porties verdelen d.m.v. in te snijden
- Narijs: ong. 70 minuten bij 30℃ en 85% vocht
- Decoreren: Voor het bakken het deeg met de marinade instrijken, decoreren met spekblokjes, zongedroogde tomaten en geraspte kaas
- Bakken: ong. 25 minuten bij 220 - 230℃