Muesli-Mout-Brood

Bekijk het recept voor Muesli-Mout-Brood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 3750 g - 37.5% Volkorenmeel
  • 3750 g - 37.5% Bloem
  • 2500 g - 25% VITASON KORENMOUT (25%)
  • 700 g - 7% Gist
  • 300 g - 3% SONPLUS BRUIN
  • 5700 g - 57% Water ong.

Vulling

  • 2000 g - 20% Noten (gebruneerd)
  • 2000 g - 20% Mix Tropical
  • 2000 g - 20% Rozijnen

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 475 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 35 minuten.
  • Deegstukken opnieuw opbollen en op bakplaten leggen.
  • Narijs: ca. 60 minuten.
  • Bakken: ca. 35 minuten bij 220°C met een beetje stoom.

Extra informatie

Voor langere malsheid de noten laten wellen.

Delen