Search

Mokka Noten Tulband

Bekijk het recept voor Mokka Noten Tulband

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
  • 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
  • 800 g - 8% Gist
  • 300 g - 3% Mokka extract
  • 4800 g - 48% Water ong.

Vulling

  • 2000 g - 20% Suikernibs P4
  • 3000 g - 30% Rozijnen
  • 2000 g - 20% Cashewnoten

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Direct vulling doorwerken
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Stukken van 700 gram voor in de tulbandvorm. Alternatief: 300-325 gram voor in een aluminium suikerbrood-bakje.
  • Bolrijs: ong. 20 minuten
  • Modelleren: Iets plat slaan. Steek een gat in het midden en direct in tulbandvorm leggen
  • Narijs: ong. 40 minuten
  • Bakken: ong. 40 minuten bij 200℃
  • Afwerken: Eventueel bestrooien met poedersuiker

Delen