Mokka Noten Tulband
Bekijk het recept voor Mokka Noten Tulband
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
- 800 g - 8% Gist
- 300 g - 3% Mokka extract
- 4800 g - 48% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Suikernibs P4
- 3000 g - 30% Rozijnen
- 2000 g - 20% Cashewnoten
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Direct vulling doorwerken
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Stukken van 700 gram voor in de tulbandvorm. Alternatief: 300-325 gram voor in een aluminium suikerbrood-bakje.
- Bolrijs: ong. 20 minuten
- Modelleren: Iets plat slaan. Steek een gat in het midden en direct in tulbandvorm leggen
- Narijs: ong. 40 minuten
- Bakken: ong. 40 minuten bij 200℃
- Afwerken: Eventueel bestrooien met poedersuiker