Search

Mokka Noten Stoet

Bekijk het recept voor Mokka Noten Stoet

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
  • 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
  • 800 g - 8% Gist
  • 300 g - 3% Mokka extract
  • 4800 g - 48% Water ong.

Vulling

  • 2000 g - 20% Suikernibs P4
  • 3000 g - 30% Rozijnen
  • 2000 g - 20% Cashewnoten

Vulling 2

  • 2650 g - 100% Amandelspijs K&K

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, direct de vulling doorwerken
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: ong. 600 gram
  • Bolrijs: ong. 20 minuten
  • Modelleren: Vouw een spijspil van 100 gram in. Opmaken en dicht bij elkaar op een bakplaat zetten. Bak de broodjes tegen elkaar aan
  • Narijs: ong. 40 minuten
  • Bakken: ong. 45 minuten bij 200℃
  • Afwerken met roomboter bestrijken en bestrooien met poedersuiker

Delen