Skip to content
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Melkbrood
Melkbrood
Bekijk het recept voor Melkbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout
230
g - 2.3%
Gist
800
g - 8%
Sonplus Melk 'S'
5500
g - 55%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
Deegtemperatuur: ong. 27℃.
Afwegen: ong. 875 gram.
Bolrijs: ong. 40 minuten en opmaken als busbrood.
Narijs: ong. 70 minuten.
Bakken: ong. 30-35 minuten bij 235℃.
Afdrukken
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons