Meergranen vloerbrood (10%)

Bekijk het recept voor Meergranen vloerbrood (10%)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie:

  • 300 g - 3% Roggebloem

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: 27 ℃
  • Afwegen: ong. 895 gram
  • Bolrijs: ong. 40 minuten
  • Opmaken als vloermodel
  • Narijs: ong. 75 minuten
  • Decoreren: Met roggebloem en snijden
  • Bakken: ong. 40 minuten bij 240℃ met iets stoom

Variatiemogelijkheden

Creations premixen zijn te doseren tussen de 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruim.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest