Meergranen vloerbrood (10%)
Bekijk het recept voor Meergranen vloerbrood (10%)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
 - 4000 g - 40% Bloem
 - 2500 g - 25% CREATIONS DARK MALT
 - 170 g - 1.7% Zout
 - 250 g - 2.5% Gist
 - 300 g- 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
 - 5600 g - 56% Water ong.
 
Decoratie:
- 300 g - 3% Roggebloem
 
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
 - Deegtemperatuur: 27 ℃
 - Afwegen: ong. 895 gram
 - Bolrijs: ong. 40 minuten
 - Opmaken als vloermodel
 - Narijs: ong. 75 minuten
 - Decoreren: Met roggebloem en snijden
 - Bakken: ong. 40 minuten bij 240℃ met iets stoom