Maisbrood
Bekijk het recept voor Maisbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 6000 g - 60% Bloem
 - 4000 g - 40% CREATIONS MAIZE
 - 170 g - 1.7% Zout
 - 250 g - 2.5% Gist
 - 400 g - 3% PROSON WIT ROYAL RSPO-SG
 - 5300 g - 53% Water ong.
 
Decoratie
- Maïsgries
 
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
 - Deegtemperatuur: 26℃
 - Afwegen: Deegstukken afwegen van 720 gram
 - Modelleren: deegstukken opbollen
 - Bolrijs: ong. 30 minuten
 - Opmaken: Langmaken en decoreren met maïsgries
 - Voor het inovenen één keer overlangsinsnijden.
 - Bakken: ong. 35 minuten op 210℃ - 230℃ met stoom