Search

Maïsbaguettes

Bekijk het recept voor Maïsbaguettes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% Vitason Mais
  • 200 g - 2% Gist
  • 6000 g - 60% Water ong.

Vulling

  • 2000 g - 20% Groene paprikastukjes
  • 300 g - 3% Gebakken uitjes

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Bulkrijs: ong. 50 minuten
  • Afwegen: ong. 350 gram en oppunten
  • Puntrijs: ong. 30 minuten
  • Zonder te ontgassen de punt opmaken en lang rollen. Tijdens het lang rollen aan het uiteinde punten rollen, door de maisgries rollen en tussen deegkleedjes leggen.
  • Narijs: ong. 40 minuten
  • Deegstukken op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Deegstukken inknippen en zijdelings om en om wegleggen
  • Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 20 minuten bakken op 220℃ met stoom

Delen