Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE, PROSON LUXE GOURMAND)
Bekijk het recept voor Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE, PROSON LUXE GOURMAND)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 170 g - 1.7% Zout
- 500 g g - 5% Gist
- 1000 g g - 10% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
- 500 g - 5% PROSON LUXE GOURMAND RSPO-SG
- 5700 g g - 57% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: ong. 15 minuten
- Modelleren: Verdelen en opbollen
- Bolrijs: Ong. 10 minuten
- Modelleren tot puntjes
- Narijs: ong. 80 minuten, evt. na de narijs bespuiten met ei
- Bakken: ong. 9 minuten bij 250-260℃