Search

Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE, PROSON LUXE GOURMAND)

Bekijk het recept voor Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE, PROSON LUXE GOURMAND)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 500 g g - 5% Gist
  • 1000 g g - 10% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
  • 500 g - 5% PROSON LUXE GOURMAND RSPO-SG
  • 5700 g g - 57% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Modelleren: Verdelen en opbollen
  • Bolrijs: Ong. 10 minuten
  • Modelleren tot puntjes
  • Narijs: ong. 80 minuten, evt. na de narijs bespuiten met ei
  • Bakken: ong. 9 minuten bij 250-260℃

Delen