Search

Krokante Pompoen Broodjes (VITASON POMPOEN 50%)

Bekijk het recept voor Krokante Pompoen Broodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% VITASON POMPOEN (50%)
  • 400 g - 4% Gist
  • 300 g - 3% SONPLUS KROKANT EXTRA
  • 5500 g - 55% Water ong.

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Bolrijs: ong. 10 à 15 minuten, vervolgens verdelen
  • Afwegen: ong. 1650 gram.
  • Modelleren: Verdelen / opbollen en drukken met appelsnijder
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • Bakken: ong. 15 minuten bakken bij 180℃, met stoom

Delen