Krokante Pompoen Broodjes (CREATIONS PUMPKIN)

Bekijk het recept voor Krokante Pompoen Broodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7000 g - 70% Bloem
  • 3000 g - 30% CREATIONS PUMPKIN
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 400 g - 4 %% Gist
  • 300 g - 3 %% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 5500 g - 55 %% Water ong.

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Bakken: ong. 18 minuten bakken bij 230℃
  • Afwegen: ong. 1650 gram
  • Bolrijs: ong. 10-15 minuten
  • Modelleren: Verdelen/opbollen en drukken met appelsnijder
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • met stoom

Variatiemogelijkheden

CreationS premixen zijn te doseren tussen 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruimkleur.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest