Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Menu
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Krokante Broodjes (PROSON KROKANT MALT)
Krokante Broodjes (PROSON KROKANT MALT)
Bekijk het recept voor Krokante Broodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem (eiwitrijk)
180
g - 1.8%
Zout
400
g - 4%
Gist
300
g - 3%
PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
5700
g - 57%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
Deegtemperatuur: ong. 26℃.
Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks.
Verdelen en opbollen.
Narijs: ong. 60 minuten.
Insnijden: Naar wens insnijden of inknippen.
Bakken: ong. 18 minuten bij 220℃ met stoom.
Afdrukken
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Menu
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Menu
Certificaten
Vacatures