Korn Borrelstengels

Korn Borrelstengels op basis van Sonbro Korn

Ingrediëntenlijst

Borrelstengels:

  • 8000 g Bloem
  • 2000 g SONBRO KORN
  • 2000 g Roomboter
  • 500 g Eieren
  • 280 g Tomatenpuree
  • 30 g Chili vlokken
  • 4200 g Water

Decoratiemengsel:

  • 180 g Panko
  • 16 g geroosterde paprikapoeder
  • 8 g knoflookpoeder

Extra benodigdheden:

  • Eistrijksel

Recept werkwijze

  • Kneed alle ingrediënten 4 minuten langzaam en 4 minuten snel.
  • Deegtemperatuur ca. 24°C.
  • Deeg verdelen in twee stukken en in voorslag wegleggen.
  • Deegrust ca. 20 minuten.
  • Rol de deegstukken uit op een dikte van 2 mm en leg deze op met bakpapier geprepareerde bakplaten.
  • De deegstukken goed prikken en snijden op 3 cm bij 20 cm.
  • Meng de panko, geroosterde paprikapoeder en knoflookpoeder tot een homogeen decoratiemengsel.
  • Stengels bestrijken met eistrijksel en bestrooien met het decoratiemengsel.
  • Bakken ca. 35 minuten op 175°C. met de wasemschuif open.
Lekker om te dippen en te delen…

Delen