Korenbol met olijven
Bekijk het recept voor Korenbol met olijven
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 7500 g - 75% Volkorenmeel
- 2500 g - 25%% VITASON KORENMOUT (25%)
- 300 g - 3% Gist
- 200 g - 2% Olijfolie
- 5600 g - 56% Water ong.
Vulling
- 1000 g - 10% Olijven
Decoratie
- 500 g - 5% SONVLOKKEN
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 465 gram en opbollen.
- Voorrijs: ca. 40 minuten en opbollen/opmaken als vloerbrood.
- Deegstukken decoreren met sonvlokken
- Narijs: ca. 70 minuten.
- Bakken: ca. 40 minuten bij 240°C met stoom.