Italiaanse Bol

Bekijk het recept voor Italiaanse Bol

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 9500 g - 95% Tarwebloem
  • 500 g - 5% Roggebloem
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 400 g - 4% Gist
  • 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
  • 300 g - 3% Olijfolie
  • 5500 g - 55% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 120 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 20 minuten.
  • Deegstukken opnieuw opbollen en op bakplaten zetten. Decoreren met rijstemeel.
  • Narijs: ca. 60 minuten.
  • Insnijden: voor het bakken tweemaal insnijden (zie foto).
  • Bakken: ca. 18 minuten bij 230°C met stoom.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest