Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Grootbrood – Crème Blanc
Grootbrood – Crème Blanc
Bekijk het recept voor Grootbrood Crème Blanc
Ingrediëntenlijst
10000
g - 100%
Bloem
200
g - 2%
Crème Blanc
200
g - 2%
Gist
170
g - 1,7%
Zout
5500
g - 55%
Water
Recept werkwijze
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ca. 27°C.
Afwegen: ca. 920 gram.
Bolrijs: 25 minuten.
Opmaken als gewenst model.
Narijs: ca. 70 minuten.
Bakken: 30 minuten bij 240°C, de laatste 10/15 minuten bij 230°C met stoomsleutel open.
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures