Focaccia (CREATIONS MEDITERRANEAN)

Bekijk het recept voor Focaccia

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 2100 g - 70% Bloem
  • 900 g - 30% CREATIONS MEDITERRANEAN
  • 51 g - 1.7% Zout
  • 120 g - 2% Gist
  • 120 g - 2% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 1500 g - 50% Water ong.

Decoratie

  • Grof zout
  • Tomaat
  • Mozzarella
  • Italiaanse kruiden

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: 26℃
  • Deegrust: Het deeg 30 minuten laten rusten
  • Het deeg uitrollen op een dikte van ong. 10 mm en de gewenste vorm uitsnijden
  • Narijs: ong. 70 minuten bij 30℃ en 85% vocht
  • mozzarella en italiaanse kruiden
  • Bakken: ong. 20 minuten bij 220 - 230℃
  • Decoreren: Voor het bakken met olijfolie besprenkelen en met grof zout bestrooien
  • decoreren met tomaat

Decoratieadvies

Je hebt de mogelijkheid om verder te decoreren met tonijn, olijven, etc.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest