Search

Focaccia (CREATIONS MEDITERRANEAN)

Bekijk het recept voor Focaccia

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 2100 g - 70% Bloem
  • 900 g - 30% CREATIONS MEDITERRANEAN
  • 51 g - 1.7% Zout
  • 120 g - 2% Gist
  • 120 g - 2% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 1500 g - 50% Water ong.

Decoratie

  • Grof zout
  • Tomaat
  • Mozzarella
  • Italiaanse kruiden

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: 26℃
  • Deegrust: Het deeg 30 minuten laten rusten
  • Het deeg uitrollen op een dikte van ong. 10 mm en de gewenste vorm uitsnijden
  • Narijs: ong. 70 minuten bij 30℃ en 85% vocht
  • mozzarella en italiaanse kruiden
  • Bakken: ong. 20 minuten bij 220 - 230℃
  • Decoreren: Voor het bakken met olijfolie besprenkelen en met grof zout bestrooien
  • decoreren met tomaat

Decoratieadvies

Je hebt de mogelijkheid om verder te decoreren met tonijn, olijven, etc.

Delen