Donker Meergranen Vloerbrood

Bekijk het recept voor Donker Meergranen Vloerbrood met CREATIONS MALTED WHEAT.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g- 5% Bloem

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 450 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 40 minuten.
  • Opmaken als vloerbrood. Leg de deegstukken op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten.
  • Narijs: ca. 65 minuten.
  • Voor het bakken bestruiven met bloem en insnijden zoals gewenst.
  • Bakken: ca. 35 minuten bij 230°C met stoom.

Variatiemogelijkheden

CreationS premixen zijn te doseren tussen 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruimkleur.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest