Dolce Pane Focaccia
Bekijk het recept voor Dolce Pane Focaccia
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% VitaSon Méditerranée
- 200 g - 2% Gist
- 5700 g - 57% Water ca.
Decoratie
- 500 g - 5% Tomaat ca.
- 500 g - 5% Mozzarellakaas ca.
- 100 g - 1% Oregano ca.
- 50 g - 0.5% Zeezout (grof) ca.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 350 gram en opbollen (of in voorslag leggen).
- Voorrijs: ca. 30 minuten.
- Vorm de deegstukken tot ronde (of tot rechthoekige) plakken en leg de deegstukken vervolgens op bakplaten.
- besprenkelen met olijfolie en terugplaatsen in de rijskast.
- Voor het bakken decoreren met schijfjes tomaat en mozzarellakaas. Bestrooien met oregano en zeezout.
- Bakken: ca. 20-25 minuten bij 230°C met stoom.
- Narijs: ca. 40 minuten. Na 20 minuten indrukken met de vingers