Dolce Pane Focaccia

Bekijk het recept voor Dolce Pane Focaccia

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Tomaat ca.
  • 500 g - 5% Mozzarellakaas ca.
  • 100 g - 1% Oregano ca.
  • 50 g - 0.5% Zeezout (grof) ca.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 350 gram en opbollen (of in voorslag leggen).
  • Voorrijs: ca. 30 minuten.
  • Vorm de deegstukken tot ronde (of tot rechthoekige) plakken en leg de deegstukken vervolgens op bakplaten.
  • besprenkelen met olijfolie en terugplaatsen in de rijskast.
  • Voor het bakken decoreren met schijfjes tomaat en mozzarellakaas. Bestrooien met oregano en zeezout.
  • Bakken: ca. 20-25 minuten bij 230°C met stoom.
  • Narijs: ca. 40 minuten. Na 20 minuten indrukken met de vingers

Extra informatie

Vitason M

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest