Creamy Muffins Vanille met stukjes witte chocolade

Bekijk het recept voor Creamy Muffins Vanille met stukjes witte chocolade

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 350 g - 35% Eieren
  • 300 g - 30% Olie
  • 225 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 300 g Witte chocolade drups

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de witte chocoladedrups door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 90 gram, afhankelijk van de cup maat
  • Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest