Creamy Muffins Two Tone
Bekijk het recept voor Creamy Muffins Two Tone
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- Recept Vanilla
- 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 350 g - 35% Eieren
- 300 g - 30% Olie
- 225 g - 22.5% Water ong.
- Recept Chocolate
- 1000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
- 350 g - 35% Eieren
- 300 g - 30% Olie
- 225 g - 22.5% Water ong.
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
- Afwegen: ong. 45 gram Vanilla beslag + ong. 45 gram Chocolate beslag in één cup, afhankelijk van de maat van de cup
- Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃