Creamy Muffins Two Tone

Bekijk het recept voor Creamy Muffins Two Tone

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • Recept Vanilla
  • 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 350 g - 35% Eieren
  • 300 g - 30% Olie
  • 225 g - 22.5% Water ong.
  • Recept Chocolate
  • 1000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 350 g - 35% Eieren
  • 300 g - 30% Olie
  • 225 g - 22.5% Water ong.

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
  • Afwegen: ong. 45 gram Vanilla beslag + ong. 45 gram Chocolate beslag in één cup, afhankelijk van de maat van de cup
  • Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃

Extra informatie

Cakebeslag van CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest