Bakker-Allard3-1024x640-1

Creamy Cake Vanille met stukjes chocolade

Bekijk het recept voor Creamy Cake Vanille met stukjes chocolade

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 1750 g - 35% Eieren
  • 1500 g - 30% Olie
  • 1125 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 1500 Chocolade drups

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de chocoladestukjes door tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 500 gram (afhankelijk van de bakvorm)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 160℃

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest