Creamy Cake Valentijnshart

Bekijk het recept voor Creamy Cake Valentijnshart

Ingrediëntenlijst

Recept Vanille

  • 2500 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 875 g - 35% Eieren
  • 560 g - 22.5% Water ca.

Recept Chocolade

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen per receptuur tot een glad en soepel beslag. Ca. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ca. 3 minuten in de tweede versnelling
  • Afwegen: Vul twee spuitzaken met beslag, één met vanille en één met chocolade. Smeer de hartvormen. Spuit het chocoladebeslag als eerste in en volg hierbij de hartvorm. Vul vervolgens met de spuitzak met vanille de vorm (vulgewicht: ca. 600 gram
  • Bakken: ong. 50-55 minuten op 160℃

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest