Bakker-Allard3-1024x640-1

Creamy Cake Two Tone

Bekijk het recept voor Creamy Cake Two Tone

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • Recept Vanilla
  • 2500 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 875 g - 35% Eieren
  • 750 g - 30% Olie
  • 560 g - 22.5% Water ong.
  • Recept Chocolate
  • 2500 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 875 g - 35% Eieren
  • 750 g - 30% Olie
  • 560 g - 22.5% Water ong.

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de 2e versnelling
  • Afwegen: ong. 225 gram beslag Vanilla + 225 gram beslag Chocolate naast elkaar inspuiten in één bakvorm (afhankelijk van de bakvorm)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 160℃

Extra informatie

Cakebeslag van CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest