Creamy Cake Chocolade met stukjes chocolade

Bekijk het recept voor Creamy Cake Chocolade met stukjes chocolade

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 1750 g - 35% Eieren
  • 1500 g - 30% Olie
  • 1125 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 1500 g - 30% Chocolade drups

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de 2e versnelling. Meng de chocolade drups(melk of puur) door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 500 gram (afhankelijk van de bakvorm)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 160℃

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest