Bakker-Allard3-1024x640-1

Creamy Brownies

Bekijk het recept voor Creamy Brownies

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 2500 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 875 g - 35% Eieren
  • 750 g - 30% Olie
  • 560 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 750 Chocolade drups (melk of puur)

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de chocoladedrups door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 2500 gram in een aluminium bakvorm van 60 x 20 x 5 cm (recept is voor twee platen)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 180℃
  • Afwerken: na afkoelen snijden in gewenste grootte en eventueel presenteren in caisses

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest