Creamy Bricks – Vanilla Strawberry Almond

Bekijk het recept voor Creamy Bricks - Vanilla Strawberry Almond

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Crème Pâtissière

Vruchtenvulling

  • 500 g Bakvaste fruitvulling aardbei ong.

Victoriabeslag

  • 100 g Amandelschaafsel
  • 200 g Suiker

Recept werkwijze

  • Bovengenoemde receptuur is geschikt voor een aluminium bakvorm van 60 x 20 x 5 cm.
  • Meng alle ingrediënten voor het cakebeslag tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Smeer de bakvorm in en breng het cakebeslag in een gelijkmatige laag aan in de bakvorm.
  • Maak de CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE aan. Spuit banen of doppen op de cakemassa zodat een goede verdeling ontstaat
  • Vulling: Breng vervolgens de aardbeienvulling aan binnen de aangebrachte verdeling
  • Verdeel het amandelschaafsel over het gevulde bakblik. Doe dit vervolgens ook met suiker
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 180℃
  • Afwerken: na afkoelen de plaatcake in gewenste grootte snijden en presenteren in caisses

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest